banner
Dom » Производ > Геоцелл > Полиетилен Геоцелл високе густине
Kategorija proizvoda

Контрола ерозије ХДПЕ Геоцелл

Пластични Геоцелл је дугачак трак пластичне фолије високе густине кроз ултразвучно заваривање или друге методе везује за посебан геосинтетички производ, проширити се у тродимензионалну мрежу као што је сат. Када се користи, проширите ћелију, заварите или закључајте, а затим попуните унутрашњи ...

Pošalji upit

Пластични Геоцелл је дугачак трак пластичне фолије високе густине кроз ултразвучно заваривање или друге методе везује за посебан геосинтетички производ, проширити се у тродимензионалну мрежу као што је сат. Када се користи, проширите ћелију, заварите или закључајте, а затим попуните унутрашњи песак, шљунак или тло као чврсти јастук или поклопац, да бисте заштитили и побољшали стабилност нагиба и повећали носиву подлоге и причвршћивача. Према захтеву купца, може бити гладак, рељефан, перфориран или другачији изглед.


Некретнине:

Анти-агинг, анти-киселина и алкална, хомогена структура; најбоље сидевисе рестрикција и фиксирање тла, погодан и конструктиван.


Употреба:

Направити армирани третман за задржавање зида и меког земљишта, заштиту стрмог нагиба, који се користи у железници, аутопутем, луци, аеродрому, пристаништу, поготово у изложеним планинским шумама, пустињама и мочварним земљиштима итд.


26.jpg

Hot Tags: контрола ерозије ХДПЕ геоцелл, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена

Istraga