banner
Dom » Производ > Геогрид > ПП Геогрид
Kategorija proizvoda

Пластични геогрид за пут

Биакиал геогрид Примјена Биакиал геогрид се користи за ојачавање слабе основе: геогрда може брзо побољшати носивост основе и контролисати развој насеља. Бочни ефекат базе пута може ефикасно дистрибуирати терет на шире ...

Pošalji upit

Биакиал геогрид Апплицатион

Биакиал геогрид се користи да би се ојачала слаба основа: геогрда може брзо побољшати носивост основе и контролисати развој насеља. Бочни ефекат базе пута може ефикасно дистрибуирати оптерећење на шири подрумски слој, чиме се смањује дебљина основног слоја и смањује инжењерски трошак, скратити период изградње и продужити вијек трајања.


Биакиал геогрид за ојачани асфалт или цементни коловоз: Спуштање геограма на дну асфалта или цементног коловоза, може смањити дубину рутирања, продужити животни влажност површине пута, али такође може смањити дебљину асфалта или цементног коловоза како би се уштедели трошкови.


За ојачавање нагиба насипа насипа и задрживог зида: традиционални насип, нарочито висок попуњавање насипа често треба попунити, а ивица рамена није једноставна за сабијање, што доводи до кашњења падавине кише, колапса Појавио се феномен нестабилности.


Користи се за ојачавање речне шетње: може се направити од каменог кавеза, а затим са мрежом и употребом, како би се спречила брана од стране морске воде, камени кавез с пропусношћу, може успорити удар таласа како би продужио живот бране, чувајући радну снагу и материјалне ресурсе, скратити трајање.


Користе се за одлагање депоније:

Геогрид и други синтетички материјали у тлу који се користе у комбинацији са депонијом, могу ефикасно ријешити проблем неравномјерног поравнања темеља, ослобађања емисије гасова и других проблема, и могу максимизирати складишни капацитет депоније.


11(001).jpg


Hot Tags: пластични геометри за путеве, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена

Istraga