banner
Dom » Производ > Геогрид > Ткани Геогрид
Kategorija proizvoda
Базалт Геогрид за пут

Базалт Геогрид за пут

Басалт Фибре Геогрид је врста производа за ојачање која користи анти-киселину и алкалне базалтне континуиране филаменте (БЦФ) за производњу мрежастог базног материјала са напредним поступком плетења, величине са физиолошким раствором и премазом битумена или полимера. Басалт фибер геогрид је дизајниран за ојачавање ...

Pošalji upit

Басалт Фибре Геогрид је врста производа за ојачање која користи анти-киселину и алкалне базалтне континуиране филаменте (БЦФ) за производњу мрежастог базног материјала са напредним поступком плетења, величине са физиолошким раствором и премазом битумена или полимера.


Басалт фибер геогрид је дизајниран за ојачавање прекривања на путевима и аутопутевима како би се продужио животни вијек трошкова смањењем ефеката одсјајног пуцања изазваног оптерећењем саобраћаја, старењем и температурним бициклом.


Већа снага и хемијска отпорност су највеће разлике између базалтних геогриза и других геометрија на бази влакана.


Висока затезна чврстоћа карактеристична за базалтну геогруду може се постићи прихваћеним перформансама заједно са бетоном или асфалтном површином која има високу компресовану чврстоћу, Минимизира потенцијалне колапсе.

Басалт геогрид је много лакши и јачи од челичних мрежа, а не само хемијска отпорност, већ и еколошко прилагођена базалтним геогрима има дужи век трајања, а затим и челичне и друге геометрије на бази влакана.Животни век тока између одржавања може се значајно продужити. Басалт арматурна мрежа омогућава смањење дебљине асфалтног бетона до 20%.

Затезна чврстоћа монофиламента може да достигне 4200МПа до 4800МПа. Осим тога, базалтна влакна имају способност отпорности на ватру и широку палету радне температуре од -260 ° Ц до 650 ° Ц.

Басалт Фибер геогрид је конструисан тако да буде механички и хемијски стабилан у оба тешка фаза изградње и у агресивним земљиним срединама (пХ ниво 3.0 - 11.0).


Може се наносити под ниском температуром и спријечити бетонски и асфалтни пут од пуцања.

Има добру физичку и хемијску стабилност, снажну отпорност на биолошку ерозију и климатске промене.


Апликације

● Ојачање земљишта

● зидови

● Путеви

● Аспалт апликација

● Аеродром

● Плоче

● Тротоари


16(001).jpg


Hot Tags: базалтни џем за путеве, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена

Istraga