banner
Dom » Производ > Геотекстил > Неткани геотекстил
Kategorija proizvoda
Полиестер континуиране жљебове игле са перфорираним нетканим геотекстилом

Полиестер континуиране жљебове игле са перфорираним нетканим геотекстилом

Полиестерски непрекидани геотекстил са непрекидним влакнима, израђен је од полиестерског чипа високотемпературним притиском да буде течност, ваздух црта у жицу, лаппинг, игла која се упушта, затим навијање у ролни како би постала готови производи, што је такође названо методом степ-калупа. Обично овај облик ...

Pošalji upit

Полиестерски непрекидани геотекстил са непрекидним влакнима, израђен је од полиестерског чипа високотемпературним притиском да буде течност, ваздух црта у жицу, лаппинг, игла која се упушта, затим навијање у ролни како би постала готови производи, што је такође названо методом степ-калупа. Уобичајено је да овај облик производње има супериорне хидрауличке перформансе и добре примјене, укључујући одвајање, филтрацију, заштиту, ојачање и дренажу итд. Према захтевима купца, може се покрити и саставити геомембраном, геонетом и другим материјалима како би постао геомембране-геотекстил композити, композити геотет-геотекстила и други производи топлотном обрадом.


Некретнине:

Висока чврстоћа, висока УВ отпорност, екстремна отпорност на високе температуре, висока издужења, анти-старење, отпорност на хабање, анти-киселина и алкалност, добра флексибилност и једноставни за употребу.


Употреба:

Користе се у пројекту жељезнице, аутопута, брана, приобалне плаже и др за армирање, филтрацију, канализацију и одводњавање, посебно кориштене у сланим и алкалним земљиштима, марсхе и депонији.


25(001).jpg


Hot Tags: полиестерски континуални филаментни игелни сноп, неткани геотекстил, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена

Istraga