banner
Dom » Производ > Геотекстил > Неткани геотекстил
Kategorija proizvoda
Полипропилен спајкани влакно иглављени неткани геотекстил

Полипропилен спајкани влакно иглављени неткани геотекстил

Полипропиленски фибергласни игличасти неткани геотекстил направљен је кардингом, лаппингом, иглом и ударцем у ролну да постане готови производи. Пошто полипропилен има добру пропусност ваздуха и пропустљивост воде, може задржати песак и тло када вода тече. Полипропилен ...

Pošalji upit

Полипропиленски фибергласни игличасти неткани геотекстил направљен је кардингом, лаппингом, иглом и ударцем у ролну да постане готови производи. Пошто полипропилен има добру пропусност ваздуха и пропустљивост воде, може задржати песак и тло када вода тече. Полипропиленско влакно с влакном има добру хидрауличку проводљивост, може формирати дренажни канал унутар земље како би се одводили додатни ваздух или вода из структуре тла.


Некретнине:

Отвор бленде се лако може заглавити, високу пропустљивост, анти-корозију, анти-киселину и алкалност, отпорност на инсек који једу мољац, антиоксидант, добра флексибилност и једноставан за кориштење у грађевинарству.


Употреба:

Користи се у области хидроелектрана, аутопута, жељезнице, луке, аеродрома, спортских објеката, тунела, приобалне плаже и сл. За филтрацију, одвајање, дренажу и заштиту.


Hot Tags: полипропиленски влакнени влакнени влакнени материјали, неткани геотекстил, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цијена

Istraga