banner
Dom » Знање » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Апликационо окружење и карактеристике производа челичне пластике Геогрид

- Dec 20, 2017 -

Челично-пластични геогрид има следеће карактеристике:

1, чврстоће, лезање мале, прилагођавање на све типове еколошких тла, може у потпуности задовољити аутопут високог степена у употреби великог затезног зида.

2, може ефикасно побољшати носиву површину уграђене браве, оклузална дејства, велики степен јачања носивости основе, дјелотворне препреке на бочном помјерању тла, побољшати стабилност основе.

3, у поређењу са традиционалном решетком има већу чврстоћу, јаку носивост, отпорност на корозију, коефицијент трења против старења, коефицијент трења, униформност перфорације, погодност конструкције, дуг век трајања и тако даље.

4, погоднији за дубинске операције, армирање насипа, фундаментално решава друге материјале да би дуго времена направили камене кавезе ерозијом морске воде која је узрокована ниском снагом, отпорношћу на корозију, кратким радним веком и другим техничким проблемима.

5, може ефикасно избјећи у процесу конструкције помоћу дробљења машине, оштећења услед оштећења конструкције.

Због тога је геомреж челика-пластике погодан за различите насипе и насадне арматуре, заштиту косине, ојачање зидова, велике аеродроме, паркове, пристаништа, као што је стална носивост Фондације, са трајним карактеристикама. Челична пластика Геогрид је састављена од челичне пластике ојачане новим поступком композита, пошто се површина овог производа притиска у регуларни груби облик, постављена је на слој тла да издржи велики напон и трење са испуном , што ограничава смицање, бочну истискивање и подизање темељног тла у целини. Због крутости јастученог јастука тла, корисно је ширити оптерећење горњег темељног слоја и равномерно га пренијети и дистрибуирати на мекан слој тла и побољшати носивост основе. Јастук од ојачане земље не само да увећа целу ригидност основе у слоју компресије, већ и помаже у прилагођавању деформације основе и апсорбује енергију земљотреса, па је његова сеизмичка перформанса добра.