banner
Dom » Знање » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Геотехничка решетка, припрема за изградњу Геогрида?

- Dec 20, 2017 -

(а) истраживање лофтинг и чишћење локације

У складу са спецификацијама конструкције и пројектним захтевима градилишта за мерење и подножје. Оригинално тло се очисти и дроби, основни третман се третира са генералним пуњењем на путевима, а након завршетка теста, трачница се регенерише.

Када се достигне висина насипа, положај геогрума за поплочавање и Геогрид се одређује у складу са захтевима за пројектовање када је изравнање Геогрида и Геогрида завршено.

(б) Припрема материјала

Геогрид који се користи у ојачаној арматури нагиба нагиба је двосмерни геогрид, ширина геомрежа није мања од 3,0 м, чврстоћа при влачењу није мања од 30 кН / м, а стопа елонгације је ≤10%.

Геогрид који се користи за мекану темељну армираност помоћу двосмерног Геогрид-а, употреба полиестерских влакана високе чврстоће, полиестера, полиетилена и других материјала за ојачање меког темељног материјала, затезна чврстоћа према прорачуну, али генерално не мање од 80кн / м, Геогрид ширина ≥5.0м, брзина елонгације ≤10%

Када се користи методом консолидације дренаже, Геогрид може усвојити једносмјерни Геогрид, чврстоћа затезања се одређује према обрачуну, генерално не мање од 50кн / м.

Геогрид пре постављања перформанси сваке серије производа од стране државе овлашћеног од стране Центра за контролу квалитета и инспекцијског надзора за испитивање производа, учесталост испитивања не мање од 3 групе, може се положити квалификовани задњи део. Квалитет градње требао би бити усклађен са националним индустријским стандардом "техничке спецификације геотехничких синтетичких материјала на жељезничком путу".