banner
Dom » Знање » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Третман на трави у трави

- Dec 20, 2017 -

Третман за ватрогасне траке:

1. Постављање траве на ватру Моторни пут, компактност темељног земљишта треба да задовољи пројектне захтеве опште бетонске стазе.

2. Шљунак јастук ватрогасне траке и начин стабилизације каменог праха су исти као и пројектни захтеви обичних бетонских ватрогасних трака.

3. Да се ​​постави 80 густих слојева тла на стабилној стени. Метода слоја тла је следећа: 30% пречник честице је 10-30 шљунка, 15% средње грубог песка, 55% орање земљишта и додавање тачне количине органског ђубрива, три равномерно мијешање, ширење у струном каменом праху стабилном слоју, сабијање компактно, може се користити као трава траве.

4. Посадјивање траве и садња траве на травнатим коренима.

5. Треба напоменути да: ако је пожарна стаза главна пролазност уобичајених возила, због честог саобраћаја и брзине, што није погодно за коришћење травњака и нормалног раста шуме, већ утиче на зеленило брзином и естетиком, у овом случају предлажемо да главни саобраћајни пут возила још увек користи бетонски коловоз. Само у случају пожарне ситуације ватрогасна возила су на путу са тротоарским тротоарима. Са друге стране, препоручује се бетонски коловоз за површину пута на паркиралишту, док су паркирна места засадена зеленим површинама.