banner
Dom » Знање » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Утврђени ефекат Геогрида

- Dec 20, 2017 -

Ојачана функција Геогрида углавном је преко армираног материјала који је слојевит и поплочан на споју пуњења и копања, како би се смањила промјена уздужне брзине нагиба стуба пута, поравнање врхова пута је равномерно, а дужина не- -форма деформације јединице се повећава структуром постепеног преласка потпорне крутости у уздужном облику. Ојачана функција Геогрида у преградном дијелу попречног ископа је да ојача стабилност попуњавања тла, а да би се додатно ојачало лице које се попуњава ин ситу је један аспект контроле насеља под претпоставком спречавања клизишта.

Неуравнотежено насеље такође ће изазвати ограничење земљишта на аутопуту и ​​избјећи локално присуство и клизање тла за попуњавање у ограниченој дубини пута. Да смањимо притисак напрезања и стриктно напрезање горње површине и структуре коловозне конструкције саобраћајнице, како би се избјегао пукотина или проклизавање горње и тротоарне конструкције цесте, а друго је да када је тло попуњено већим ширина или оригинална тачка пуњења је равна. Ефекат је сличан оном на уздужном (смјеру правца) ископавања одсека за повезивање.

Поред тога, при избору Геогрида, поред показатеља учинка треба да буде у вези са горе наведеним правилима табеле, посебну пажњу треба посветити како би се осигурало да његова ширина није мања од 1,5м, да би се задовољио крстом подручје пресека када се користи као контролни рефлексивни слој пукотина ради потпуне дисипације енергије пукотина; заједно, њена мрежна скала треба да буде 0,5 ~ од максималног пречника асфалтне површине. 1 пута пута, ово ће помоћи да се постигне најбољи вискозитет адхезива за стрижење, гурајући блокаду и ограничења агрегата.