banner
Dom » Знање » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Које су предности Геогрида?

- Dec 20, 2017 -

Да ли смо открили да су неки путови аутомобиле дуго заустављени и да ће путеви бити уљудни, што доводи до неуједначених путева. То је зато што нема геометрије или штете изазване земљом испод плочника. Геогрид, као геосинтетика, има свој јединствени ефекат и перформансе, а може се применити и на шпагорско поље, Вхарф, брана, аутопут, железница, абутмент, пут и друга поља, могу да играју улогу меке тирне арматуре, задржавајући зид и тротоар отпорност на пуцање.

Геогрид је генерално подељен на пластичну геогруду, челичну-пластичну геогруду, геомрежу из стаклопластике и полиестер геогрид од стаклених влакана четири главне категорије. Пошто се Геогрид може широко користити у животу, онда има какве предности. Сада уводимо предности Геогрида.

1, чврстоћа, лезење мале, способне да се прилагоде различитим врстама тла, у потпуности испуњавају аутопут високог степена у употреби великог затезног зида.

2, у поређењу са претходним пластичним геогридом, није само јака носивост, снажна отпорност на корозију, снажна анти-старење, већ има и коефицијент трења геомембранског трења, перфомерност, погодност конструкције, дуг век трајања, као што је серија предности.

3, може ефикасно ограничити бочно померање земљишта, значајно повећава носивост основе, ефекат угриза, ефикасно побољшава носиву површину уграђене браве, побољшава стабилност и чврстину основе.

4. Ефективно избегавајте оштећења изазвана механичким сабирањем и оштећењима током изградње.

5, у поређењу са традиционалном решетком, погоднији за армирање насипа, дубинске операције, како би се решили остали материјали због ерозије морске воде Цао Зхенг отпорности на корозију, слабе чврстоће и кратке радне векове.