banner
Dom » Новости » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Карактеристике геотекстила филамента

- Dec 20, 2017 -

Геотекстил филамента: геотекстил филамента за акупунктурне неткане геотекстилије са полиестерским влакнима, не садржи хемијске адитиве, такође без топлотног третмана, еколошки прихватљиви грађевински материјали. Може да замени традиционалне инжењерске материјале и методе изградње, конструкција је сигурнија и погодна за заштиту животне средине, може бити економичнија, ефикаснија и дуготрајна да решава основне проблеме у инжењеријској конструкцији.

Схандонг Хонгкианг Група је највећа производна компанија за производњу геотекстила у Кини, производња геотектила од филамента има добру механичку функцију, добру воду пропустљивост и може се одупрети корозији, анти-старењу, изолацијом, филтрацијом, дренажом, заштитом, стабилношћу, армирањем и другим функције, могу се прилагодити неуједначеној бази, могу се одупрети изградњи екстерног оштећења, лупити малим, Оригинална функција се и даље може одржавати под дугорочним оптерећењем.

Карактеристике геотектила филамента:

Снага - исте тежине, чврстоћа истезања је већа од других нетканих тканина без игле.

Анти-ултраљубичасто свјетло - висока УВ отпорност.

Висока температурна отпорност - висока температура до 230 ° Ц, висока температура и даље одржава структуру нетакнуте и оригиналне физичке особине.

Пермеабилност и површински одвод - геотекстил је дебљи и игличаст, са добром површинском дренажом и вертикалном водонепропусношћу, након много година и даље одржава ову перформансе.

Отпорност на лупање - отпорност на лупање геотекстила је боља од осталих геотекстила, тако да има добар ефекат. Способан је за ерозију заједничких хемијских супстанци у тлу и корозији бензина и дизел горива.

Дуктилност-геотекстил има добар издужење на одређеном напрезању, тако да се може прилагодити неједнакој неправилној базној површини.