banner
Dom » Новости » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Бетонски метод за поплочавање геограма од стакленог влакна

- Dec 20, 2017 -

Фибергласс Геогрид се најчешће користи са самољепљивим и самољепљивим двоструким врстама, а самољепиво може бити директно у формирању полагања трава, без самољепива, обично фиксираног нокта.

1, градилиште: Захтеви за сабијање, хоризонтални, прозирни објекти који протичу.

2, полагање решетке: У равном сабијању локације, постављање полагања мреже главног смера силе (уздужни) треба да буде окомито према правцу осовине насипа, постављање на равно, без бора, што је више могуће напетост. Са фиксираном тежином за ношење и тежином земље, полагање главног смера силе мреже је најбоље кроз дугачак без спојева, веза између амплитуде и амплитуде може бити вештачки везујући круг, ширина круга није мања од 10цм. Ако је решетка постављена изнад два слоја, шав треба да се размакне између слојева. Након што се положи велика површина, потребно је прилагодити равност целине. Када се поклопац слоја тла, пре ваљања, треба користити ручно или машинска мрежица, интензитет би требало да буде равномеран, тако да мрежа у тлу за напетост и стање силе.

3, избор филера: Филлер треба изабрати у складу са пројектним захтевима. Пракса је показала да се пунило може користити осим замрзнутог тла, мочваре, живог смећа, земљине креде и дијатома. Међутим, механичка својства земљишта шљунка и песка су стабилна, а утицај садржаја воде је врло мали. Величина филера не сме бити већа од 15 цм, и обратити пажњу да контролишете градацију паковања како бисте осигурали тежину сабијања.

4, пунила и компактности: када постављање положаја решетке треба да попуни поклопац земљишта, гадно време не може да истекне 48 минута, такође може узети метод страначког протока страног полагања. Прво на оба краја ширења филера, решетка је фиксирана, а потом се гурају напред ка средини. Редослед ваљака је прва две стране иза средине. Ваљак за притисак на ваљку не може директно да контактира са ребрима, а не компактно ојачано тело углавном не дозвољава возила на горе, како би се избегло дислокација. Степени слој компактности је 20-30цм. Степен компактности мора задовољити захтеве дизајна, што је кључ успеха или неуспјеха пројекта ојачаног тла.

5, мјере водонепропусности и одводњавања: у инжењерингу армираног земљишта мора се направити добар третман одводњавања зидова унутар и извана, како би се добро урадио, како би се заштитиле ноге, како би се спријечила ерозија, у земљишту поставити филтрацију, мјерења одвода, ако је потребно, инсталација геотекстила.