banner
Dom » Новости » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Футуре Геосинтхетицс Девелопмент је веома промицајан

- Dec 20, 2017 -

Данас се геотехнички материјали већ дуги низ година користе у бројним архитектонским пољима широм свијета. Са Геосинтетиком, путеви, железнице, канализација, брана и канали могу се лакше и по ниској цени, посебно за путеве и жељезнице, који могу ефикасно смањити трошкове одржавања. Уопште, у индустријском текстилу, најзрелије су геотехнички материјали.

Примена Геогрид-а у области конструкције је веома опсежна, мада можда не бисмо били врло упознати са решетком, али врста решетка је много, постоји решетка од фибергласа, челично-пластични геогрид, пластични геогрид и тако даље. Иако сви припадају решетку, али због њихових различитих материјала, њихове карактеристике и функције ће бити одређена разлика.

Геосинтетика у развоју Кине касније, око средине 60-их, ткани геотекстил који се користи у ријечним и пропагационим радовима. Почетком 80. године, нетвовањци су почели да се тестирају у железничком инжењерству и пројекту Водопривредне заштите, а од 1986. године укупна производња геотекстила у Кини је износила око 1 милион квадратних метара. У 90-тих година, геотектиле развој апликација Фастер, 1992 ткана потрошња геотекстила до више од 90 милиона квадратних метара. Тешке поплаве су се догодиле 1998. године, количина тканог материјала прелила је 100 милиона квадратних метара годишње. Потрошња нетканог геотекстила 1995 достигла је 65 милиона квадратних метара, док је његова употреба била више од 100 милиона квадратних метара годишње. Према таквом процесу развоја, развој индустрије је веома потенцијалан.