banner
Dom » Новости » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Преглед, својства и карактеристике ХДПЕ геомембране

- Dec 20, 2017 -

ХДПЕ филм Потпуно име "полиетиленски филм високе густине", са одличном отпорношћу на пуцање у околину, ниску температуру, анти-агинг, отпорност на корозију, као и већу употребу температурног опсега (-60 - + 60) и дужи век трајања (50).

ХДПЕ Геомембране производно место ХДПЕ геомембранско пуно име "полиетилен геомембране високе густине", са изврсним перформансама пуцања у околини, ниске температуре, против старења, отпорности на корозију, као и веће употребе температурног опсега (-60 - + 60) и дужи радни век од 50, који се широко користи у контроли одвођења отпада на комуналну отпадну воду, контролу пропуштања одлагалишта чврстог отпада, контролу прочишћавања постројења за пречишћавање отпадних вода, контрола изливања вјетроелектрана, третман отпадне воде и други радови за превенцију пропуштања.

ХДПЕ композитна геомембрана

ХДПЕ композитна геомембрана са синтетичким влакнима (или стакленим влакнима) као материјал за ојачање, помоћу композитног геомембранског композита нових геотехничких материјала.

Максималне карактеристике композитне геомембране са плетеницама

ХДПЕ композитна геомембрана се разликује од опште Геомембране. Најважнија карактеристика је да укрштање основе и вотка није закривљено, а свако је у равном стању. Везна линија ће бити чврсто везана, може бити равномернија синхронизација, под вањском силом, расподела стреса, а када вањска сила примјене рушења тренутног, предиво ће бити дуж почетног копља, повећати чврстоћу кидања.

Врећи за плетење композита, то јест, употреба линије линије плетења у основи, основе влакана и геомембранског влакна између поновљеног кроз, тако да три у једну. Због тога, композитна геомембрана израђена од основе има карактеристике високе чврстоће затезања, ниске издужења и водоотпорног својства Геомембране. Због тога, композитна геомембрана израђена од основе је нека врста протителесног материјала са ојачавајућим, изолационим и заштитним ефектом. То је висок ниво примене геотехничких композита у свету данас.

Особине ХДПЕ композитне геомембране

Висока затезна чврстоћа, ниско издужење, равномерна вертикална и хоризонтална деформација, отпорност на отровност, одлична отпорност на абразију и снажна сепарација воде.

Главне функције ХДПЕ композитне Геомембране

1, подесите контролу и функцију одвода у једном, истовремено са изолацијом и појачавањем.

2, висока композитна чврстоћа, јака количина печења, снажна отпорност на пробијање.

3, капацитет дренаже је јак, коефицијент трења је велики, коефицијент је мали.

4, перформансе против старења, прилагођавају се широком спектру температуре околине, квалитету и стабилности.

ХДПЕ композитне геомембране карактеристике:

1, одлична флексибилност, анти-проницање, издужење и отпорност на хабање;

2, са добром изолацијом, отпорношћу на пробијање;

3, нема хемијског загађења;

4, киселина и алкалије и разне хемијске супстанце, димензионална стабилност, добра адхезија, једноставна конструкција.